• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U SRBIJI DANAS PRETEŽNO SUNČANO VREME! Temperatura do 12 stepeni, a u nekim delovima zemlje biće padavina

Autor Uroš Matejić

U Srbiji danas pretežno sunčano vreme, temperatura do 12 stepeni.

 Vremenska prognoza 14 februar 2024 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Danas razvedravanje u severnim, a zatim i centralnim predelima Srbije uz duže sunčane periode tokom dana. Na zapadu i jugu Srbije se zadržava oblačnost u toku prepodneva uz slabu kišu i susnežicu rano ujutru, a na planinama sa malo snega. Padavine brzo prestaju u toku jutra i ostali deo dana i na jugu suvo uz delimično razvedravanje popodne. Vetar umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C na severu do 5°C na zapadu i jugu, a maksimalna od 7°C u Dimitrovgradu do 12°C u Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 0°C do 5°C.

U Beogradu pretežno sunčano sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče suvo i oko 5°C u 22h.

U Nišu ujutru oblačno sa moguće malo kiše. Zatim suvo i od sredine dana sunčani intervali. Vetar umeren severozapadni. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna 9°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu ujutru oblačno sa moguće malo kiše, a na planinama sa slabim snegom. Padavine brzo prestaju u toku jutra i ostali deo dana suvo uz delimično razvedravanje sredinom dana. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 5°C, a maksimalna od 9°C do 10°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari ujutru oblačno sa sneogm, a popodne sunčani intervali i najviše do 3°C na 1000 mnv.

U Vojvodini razvedravanje uz duže sunčane periode i slab dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 9°C u Vršcu do 12°C u Somboru. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 0°C do 3°C.

U Novom Sadu pretežno sunčano sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 11°C. Uveče suvo i oko 3°C u 22h.

U Subotici pretežno sunčano sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 11°C. Uveče suvo i oko 1°C u 22h.

Vreme narednih dana

U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka i malo toplije nego u sredu. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna od 9°C do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 7°C. U petak toplije i pretežno sunčano, do 15°C u toku dana u mnogim krajevima. U subotu takođe toplo za ovo doba godine uz postepeno naoblačenje sa mogućom kišom popodne i krajem dana na severu Srbije. U nedelju promenljivo oblačno sa mogućom kišom povremeno.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:23
PROGNOZA ZA DECEMBAR U HAOSU, nećete znati kada dobro da se obučete! Meteorolog otkrio KOJIH DATUMA nam sledi PAKLENI PREOKRET
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/U. M.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image