• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DETALJNA PROGNOZA ZA PRAZNIKE I VIKEND: Najpre mraz, pa 15 stepeni!

Autor Ivana Vlajković

Vremenska prognoza za praznike i vikend, evo kakvo će vreme biti za Sretenje!

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Vremenska prognoza za praznike i vikend, od 15. do 18. februara, predviđa ledena jutra a potom i do 15 stepeni. Evo kakvo nas vreme očekuje!

Srbija: Ujutru slab mraz ponegde, a tokom dana duži sunčani periodi sa malom do umerenom oblačnošću po Vojvodini i na jugu Srbije. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 3°C, a maksimalna od 10°C do 14°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 7°C.

Beograd: Pretežno sunčano sa malo oblaka i malo toplije nego u sredu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 12°C. Uveče suvo i oko 7°C u 22h.

Niš: Sunčani periodi sa malo oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 11°C. Uveče suvo.

Užički region: Ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka i malo toplije nego u sredu. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 10°C do 12°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari duži sunčani periodi i najviše do 6°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Ujutru slab mraz, a tokom dana sunčani intervali sa umerenom oblačnošću i malo toplije nego u sredu. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 10°C do 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 5°C.

Novi Sad: Sunčani intervali sa malom do umerenom oblačnošću i malo toplije nego u sredu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 12°C. Uveče suvo i oko 4°C u 22h.

Subotica: Sunčani intervali sa malom do umerenom oblačnošću i malo toplije nego u sredu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče suvo i oko 2°C u 22h.

Vreme narednih dana: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 3°C, a maksimalna od 12°C do 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 8°C.

U subotu takođe toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Kasnije popodne dolazi do postepenog naoblačenja po Vojvodini koje se u noći ka nedelji širi ka jugu Srbije uslovljavajući na svom putu slabu kišu povremeno. U nedelju nekoliko stepeni svežije i suvo na severu Srbije, a na jugu kiša u toku prepodneva. U ponedeljak suvo u većini predela i još par stepeni svežije, ali je to i dalje iznad proseka za ovo doba godine, u toku dana oko 10°C.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

06:05
"ZIMA NIJE PROŠLA, OČEKUJTE USKORO BAR 30 CM SNEGA!" Meteorolog Todorović upozorio: Za 10 dana očekujte VREMENSKI PREOKRET
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image