• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 16. FEBRUAR: Mraz, pa sunce, pogledajte kakvo vreme nas čeka tokom vikenda

Autor Aleksandar Blagić

Vremenska prognoza za petak 16. februar 2024. godine.

 Vremenska prognoza petak 16 februar 2024 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Prema vremenskoj prognozi za petak 16. februar 2024. godine, ujutru se širom Srbije očekuje slab mraz i ponegde magla po kotlinama, a tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Temperatura je znatno iznad proseka. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 3°C, a maksimalna od 12°C do 15°C. Uveče suvo.

Beograd: U petak pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 14°C.

Niš: U petak pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 14°C. Uveče vedro.

Užički region: U petak ujutru slab mraz i ponegde magla po kotlinama, a tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 13°C do 15°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplije od proseka, do 9°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U petak ujutru slab prizemni mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 12°C do 15°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U petak pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab istočni i jugoistočni. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna 14°C.

Subotica: U petak pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab istočni i jugoistočni. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 12°C.

Vreme narednih dana:

U subotu takođe toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Kasnije popodne dolazi do postepenog naoblačenja po Vojvodini koje se u noći ka nedelji širi ka jugu Srbije uslovljavajući na svom putu slabu kišu povremeno. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 5°C, a maksimalna od 13°C do 16°C. Uveče na severu Vojvodine kiša.

U nedelju nekoliko stepeni svežije i suvo na severu Srbije, a na jugu kiša u toku prepodneva. U ponedeljak suvo u većini predela i još par stepeni svežije, ali je to i dalje iznad proseka za ovo doba godine, u toku dana oko 10°C.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

06:05
"ZIMA NIJE PROŠLA, OČEKUJTE USKORO BAR 30 CM SNEGA!" Meteorolog Todorović upozorio: Za 10 dana očekujte VREMENSKI PREOKRET
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image