• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mistična intergalaktička noć: LANSIRANJE u noći punog Meseca u Beogradu!

Izvor mondo.rs

Evo šta vas očekuje na LANS Gala večeri u subotu!

Četvrto i možda finalno Lansiranje, desiće se na noć punog Meseca u subotu, 14. septembra. Ovog puta vas LANS Secret Society poziva na Galu, koja će se odigrati iza srebrnih vrata u tunelu Cetinjske 15.

Povezane vesti

Lansiranje u ovoj inkarnaciji otvara vrata mističnog intergalaktičkog tajnog društva svim posetiocima. Muzički program će biti sastavljen od bendova, lajv muzičkih performansa i DJ setova. Beogradski bend Coucou Abel će kroz melodične elektro kompozicije započeti veče. Iz Moskve stiže nam post-punk darkwave bend Zagovor koji prvi put nastupa u Beogradu (i u čitavoj Evropi!). Očekuju se DJ setovi uigranih mladih beogradskih imena, kao što su Luuk de Jung, AASKA i Andria. Očekujte digresije u nepoznato uz set 33.10.3402 koji zatvara Lunar Zenit stejdž. Uvek dekadentni grof K.T.I prirediće vam zabavu nad zabavama. Scoro, audio umetnik iz Rumunije, imaće eksperimentalni set u kojem se služi raznim nosiocima zvuka, od kojih se izdvajaju kasete. Debi nastup Audio Medeje bi trebalo posetiocima da pruži performativno-muzički doživljaj svoje vrste.

I ovaj događaj, kao i prethodni, predstaviće radove mladih umetnika i umetnica iz Srbije i regiona poput Aleksandra Lazara, Jovana Ćurčića /Quam/, Tise Neže Herlec (Slovenija) i Nine Kern (Austrija). Veče će biti prožeto i ritualnim performansima kojima se svi mogu priključiti. Koga zanima divinacija, moći će da se obrati Ani Jakšić (@tarotbejb) i sazna šta mu stoji u kartama.

Karte se mogu naći u pretprodaji u LIFT-u (Cetinjska) po ceni od 500 dinara. Na ulazu će do jedan sat posle ponoći posetioci moći da kupe karte po ceni od 600 dinara, a posle po ceni od 700 dinara.

Povezane vesti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE