• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI NA TERASE VEČERAS: Muzičari i pevači će nas zabavljati! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Sjajna ideja i akcija - večeras od 20 do 20.30 časova izađite na balkone ili prozore svojih stanova i uživajte u muzici koju će za nas izvoditi profesionalni muzičari, ali i amateri! HVALA!

Sa željom da građanima Srbije bar malo olakšaju obaveznu izolaciju zbog pandemije korona virusa, u organizaciji "Noć muzike" i Muzičke produkcije RTS, večeras nas očekuje lepa zabava i druženje!

Od 20 do 20.30 časova, dakle taman kada počne novi "policijski čas", odnosno zabrana kretanja svima, izađimo na svoje balkone ili prozore stanova i uživajmo u sviranju i pevanju profesionalnih muzičara i pevača, ali i amatera.

Možda će vas zanimati

Ovi svojevrsni koncerti po celom gradu (nije samo Beograd u pitanju, već i svi ostali gradovi i mesta u Srbiji) počinju odmah nakon što aplaudiramo našim lekarima i medicinskom osoblju!

Direktor i šef dirigent Bojan Suđić naveo je da će članovi svih sedam orkestara i horova Muzičke produkcije iz svojih stanova, sa terasa i prozora, zasvirati i zapevati omiljene melodije i na taj način ohrabriti i ostale profesionalne muzičare, kao i amatere, da sa svojim violinama, trubama, gitarama, saksofonima i svim drugim instrumentima, ali i talentom za pevanje, doprinesu najmasovnijem koncertu
na otvorenom koji je Srbija do sada doživela. Poziv je upućen umetnicima i publici ne samo iz Beograda, već i iz Niša, Novog Sada, Kragujevca, Kikinde, Čačka i svih ostalih gradova, varošica i sela.

OVAKO SU MUZIČARI IZ SRBIJE PRUŽILI PODRŠKU ITALIJI

"Umetnici su oduvek važili za doktore za dušu, a u trenucima socijalne izolovanosti i nesigurnosti, nezaobilazna su podrška za opstanak čitavog društva. Obeležimo prvi dan proleća, posvetimo jedni drugima malo vremena i zahvalimo se muzikom svima onima koji su na prvoj liniji fronta borbe za zdravlje svih nas", poruka je organizatora!

EVO KAKO JE BILO PRE DVE VEČERI U ULICI DŽONA KENEDIJA NA NOVOM BEOGRADU

PROČITAJTE I OVO

Komentari 53

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Smarac

Kad je vest od 15h, pa nalupate komentare za bezveze. Aplauz sa terasa i dvorista je bio mlak i bezvoljan posle objave da imamo prvu zrtvu "kruna" virusa. I 99te su picile bombe a mi pevali na mostovima sa onim glups kruznim simbolom "meta"?!

Reggie Redding

Jel moze na balkon?

Pera

Sve vam smeta, pa i ovo... otrovni ljudi, pih

SERIJE