• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Širimo ljubav i smeh - i dobro raspoloženje može biti zarazno!

Izvor mondo.rs

#umetniciprotivkorone dele svoju umetnost online

U Srbiji je zbog virusa uvedeno vanredno stanje i podsećamo vas da je preventiva jedan od najvažnijih faktora u suzbijanju i kontroli korona virusa, pre svega higijena ruku. Pročitajte i na kojim površinama se virus najduže zadržava i najbolje savete stručnjaka za boravak u samoizolaciji.

Znate da su zbog sprečavanja širenja virusa Kovid-19 zatvorene škole, institucija kulture... zbog čega virtuelni prostor postaje izvor za uživanje u pozorišnim predstavama, pantomimi, muzici, umetničkoj igri i plesu, poeziji, filmu, svim vizuelnim umetnostima, književnosti, performansu, cirkusu...

Možda će vas zanimati

#umetniciprotivkorone omogućavaju besplatne umetničke i obrazovne sadržaje iz oblasti različitih umetnosti za sve one koji su u izolaciji i one koji poštuju preporuku Vlade Republike Srbije da se što manje izlazi iz kuće.

"Danas smo svi ugroženi, jer, sem što se možemo zaraziti korona virusom i preneti ga na nekoga drugog, mnogi su ostali bez osnovnih sredstava za život. Zato smo odlučili da podelimo svoju umetnost online i da podarimo ono što možemo: da širimo ljubav i smeh i podržavamo dobro raspoloženje, jer i ono može biti zarazno!", stoji u saopštenju umetnika.

Alice in WonderBand se pridružio akciji -  u duhu Svetske nedelje izvođaštva (World performance week)  predstava Kiss je online od 20. do 27. marta. Umesto plaćanja ulaznice, ne zaboravite da kliknete na dugme "subscribe" na kanalu.

Alice in WonderBand
Izvor: YouTube/Alice in WonderBand

RADIONICE ZA DECU

Pogledajte saradnju sa književnicom za decu Jasminkom Petrović: priča iz njene knjige "Riba ribi grize rep", začinjena ritmičkom vežbom i telesnim perkusijama. Uskoro novi sadržaji za decu na našem Youtube kanalu!

čitanjac
Izvor: YouTube/jasminka petrović

MUZIKA

Alice in WonderBand nudi deo muzičkog materijala sa koncerta "Rika Taka, novi balkanski ritam" online na Soudcloud kanalu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE