• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLAVA GA JE OPTEREĆIVALA, A OD NJIH SE GADIO! Ćerka Zorana Radmilovića PRERANO je otišla, njene reči o ocu se pamte!

Autor Marina Cvetković

Ana Radmilović, ćerka slavnog glumca Zorana Radmilovića, preminula je 7. februara 2017. godine u 43. godini života.

 Ana Radmilović Izvor: YouTube/Printscreen/ZA MEDIA

Ana Radmilović diplomirala je glumu u klasi profesora Radoslava Milenkovića u Novom Sadu, ali se nije posvetila glumi nego novinarstvu i pisanju. Godine mladosti provela je uglavnom na Vračaru i u Cavtatu. Nakon očeve smrti, Anu je usvojila Zoranova supruga Dina Rutić i zakonski postala njen staratelj. Biološka majka Ane Radmilović nije poznata široj javnosti.

Objavila je knjigu "Zalažem se za laž", koja je ustvari bila zbirka tekstova njenog oca, a po kojoj je snimljeni film u režiji Andree Lazić. Knjiga "Kad je svet imao brkove", posvećena je odrastanju sa poznatim Zoranom Radmilovićem. Živela je nekoliko godina na Kosovu i Metohiji, i radila kao izveštač sa Kosova gde je stekla brojne prijatelje. Bila je članica Udruženja novinara Srbije (UNS). 

Pisala je za mnoge listove, i iza sebe ima preko dve hiljade tekstova, izveštaja, intervjua i kolumni. Najlepše uspomene na oca sačuvala je u knjizi "Kad je svet imao brkove", a o ocu je govorila ovako: "Slava ga je opterećivala i nije mu prijalo kad ga prepoznaju na ulici, voleo je mir i tragao za njim, a od njega mi je u vaspitanju ostala i blaga gadljivost prema moćnim ljudima i onima koji se moćnima dodvoravaju. Gajio je neku ispravnost i u skladu sa njom živeo", govorila je Ana Radmilović.

Ana je imala jedan brak iza sebe, koji je trajao kratko i nije imala dece. O njenom emotivnom životu se generalno malo zna, jer je svoju privatnost čuvala za sebe i nije javno govorila o svojim ljubavima i emotivnim vezama i partnerima. Njena majka Dina Rutić preminula je samo dve godine nakon smrti svoje ćerke. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

02:29
ZORAN RADMILOVIĆ JE BIO MRGUD I ĆUTOLOG! Svetozar Cvetković ispričao smešnu anegdotu o velikom glumcu MIRA BANJAC GA JE ZVALA KLEN
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Informer)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaša

Nema sreće u šou biznisu, ceo dan čitam tužne sudbine...

SERIJE