• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trkulja opet svira bebama

Muzičar će održati koncerte posvećene najmlađima u Beogradu i Novom Sadu.

Slobodan Trkulja održao je početkom novembra izuzetno uspešan koncert za bebe u beogradskom SKC-u, i sada priprema odvojene nastupe za različite uzraste - za bebe do tri godine, i decu od četiri do 12 godina.

Beogradski koncerti biće u Amfiteatru Centra "Sava" 15. i 21. decembra, bebe će slušati muziku od 14, a starija deca od 19 časova. Novosadski koncerti su 17. i 24. decembra u istim terminima, u "Čudo sali za džudo" u Spensu.

Trkulja, koji je svetski poznat po svom glasu, kreativnosti i sviračkom umeću, pripremio je šezdesetominutni program kojim će povesti bebe i decu na nezaboravno muzičko putovanje. Naši najmlađi će imati priliku da uživaju u muzici i kompozicijama našeg umetnika i da se upoznaju sa dobrim i kvalitetnim zvukom. Na ovim jedinstvenim koncertima, deca će, uz pratnju odrasle osobe, moći da sede, leže, šetaju, igraju se, nameste kako im je volja i uživaju u stvaranju muzike.

Trkulja će svirati na jermenskom duduku, klarinetu, tamburi, kavalu, fruli, klaviru, gitari i naravno pevati. Kao instrumenti poslužiće i neki kućni rekviziti na kojima njegova jednogodišnja ćerkica voli da "svira", a sviraće i na dečijim igračkama!

"Mališani su danas putem medija izloženi destruktivnoj i ne retko agresivnoj muzici. Postoji veliki nedostatak kvalitetnog muzičkog sadržaja za najmlađe", kaže Trkulja i dodaje, da su prve četiri godine života presudne u formiranju karaktera i jako je bitno da deca u tom uzrastu uživo osete i dožive lepotu stvaranja dobre i zdrave muzike.

"Koncert za bebe i decu je pre svega muzički događaj usmeren ka razvoju kreativnih potencijala naših najmlađih", naglasio je on.

Broj mesta na koncertima je ograničen.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 600 dinara, za koncerte u Beogradu ulaznice se mogu kupiti na blagajni Centra "Sava" i Beogradske arene, u Ušću i Bilet centru, a za novosadske koncerte na blagajni Spensa, u radnji Gigstix i knjižari Vulkan u Merkatoru.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Danilo

Trkulja, svaka ti cast! legenda si!

Djordje

Tako je, ako propadamo kao drzava i ako imamo dosta neproduhovljenih i neobrazovanih ljudi, ne mora da znaci da dolazece generacije nemaju sanse da nas uzdignu! Napred!!

Marina

Svaka cast Trkulja! Kad ce koncert za nas starije?

SERIJE