• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salsa vikend u Beogradu

Udruženje Beosalsa iz Beograda i plesna škola "Corazon" iz Novog Sada organizovaće "Salsa Master Weekend", u okviru koga će u Beograd dovesti Manuela Maskarela, jednog od najpoznatijih svetskih plesača i salsa pedagoga.

Udruženje Beosalsa iz Beograda i plesna škola "Corazon" iz Novog Sada organizovaće "Salsa Master Weekend", u okviru koga će u Beograd dovesti Manuela Maskarela, jednog od najpoznatijih svetskih plesača i salsa pedagoga.

"Salsa Master Wekend" će trajati od 27. do 30. aprila, i u okviru njega će biti organizovane plesne radionice i večernje fijeste, rekao je Beti predsednik Udruženja "beosalsa.com" Predrag Garašanin.

"Radionice, koje će biti organizovane u 'Salsa Plato klubu', u palati Beogradjanka, koncipirane su tako da ih mogu pohadjati plesači različitog nivoa znanja, od potpunih početnika do iskusnih 'salsera'", dodao je Garašanin.

On je dodao da bi ovo trebalo da bude "uvertira" za organizovanje prvog Internacionalnog salsa kongresa u Srbiji, koji će biti održan od 20. do 23. septembra 2007. u Beogradu.

Program kongresa obuhvataće salsa plesne radionice, radionice iz sviranja na perkusijama, koncerte inostranih salsa bendova i nastupe stranih salsa DJ-eva.

Salsa je karipski ples koji od nedavno doživljava neverovatnu popularnost u svetu. Od pre nekoliko godina salsa se pleše i u Srbiji, gde je, takodje, sve popularnija.

Salsa uz koju se danas pleše nastala je u Njujorku, u emigrantskoj četvrti Barrio, da bi se odatle kasnije vratila na Kubu, u Portoriko, Dominikansku Republiku, i proširila po svetu, postavši jedan od najpopularnijih karipskih plesova.

Manuel Maskarel je najpoznatiji španski salsa instruktor i plesač. Od 1998. godine nastupio je i predavao na više od 300 medjunarodnih salsa kongresa i festivala u celom svetu. Više puta je nagradjivan za svoj pedagoški rad, tako da se danas smatra jednim od najboljih internacionalnih salsa instruktora. Redovno organizuje "Salsa Master Week" radionice u Valensiji, a za beogradske plesače pripremio je "Salsa Master Weekend kurs".

Cena seminara je od 950 do 2.800 dinara, u zavisnosti od izbora programa. Sve detaljnije informacije o seminaru i salsi mogu se dobiti na sajtu Beosalsa, i pozivanjem brojeva 063 344649 i 062 506855.

Svi zainteresovani plesači mogu se prijaviti za seminar putem mail-a na adresu [email protected] ili popuniti on-line prijavu na sajtu Beosalsa.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE