• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno - nastavak "Milenijuma"!

Izvor MONDO/Agencije

Ako vas zanima šta je dalje bilo sa "Devojkom sa tetovažom zmaja" - saznaćete 2015!

Krimi trilogija "Milenijum" Stiga Lašona, po kojoj su snimljeni i hit filmovi, dobija nastavak.

Planetarno popularna krimi trilogija "Milenijum" preminulog Stiga Lašona dobiće četvrti nastavak, saopštila je švedska izdavačka kuća Norstedts.

"Odlučili smo da pustimo nekog da preuzme stvar i ispriča nam šta se dalje desilo", izjavila je Eva Gedin, predstavnica Norstedtsa, prenosi AFP.

Pisanje četvrtog dela avantura Lizbet Salander i Mikaela Blomkvista poverena je švedskom piscu Davidu Lagerkrancu, ko-autoru biografije švedske fudbalske zvezde Zlatana Ibrahimovića, "Ja sam Zlatan Ibrahimović".

Nova knjiga, čiji naslov još nije poznat, trebalo bi da stigne u knjižare sredinom 2015. tačno 10 godina nakon pojavljivanja prvog dela "Milenijuma".

"Već sam počeo s pisanjem i veoma je zabavno", kazao je Lagerkranc, dodajući da je prihvatajući ponudu izdavača "zakoračio u jedan fantastičan svet".

Trilogija "Milenijum", koja je prodata u 75 miliona kopija širom sveta i prevedena na više od 30 jezika, adaptirana je i za film, najpre u Švedskoj, a zatim i u Americi u režiji Dejvida Finčera.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

I.

Kako oni misle da neki autor nastavi rad drugog, koji je napisao fantasticna dela, a nije vise medju nama? To je sumanuto! Prvo, jer nije njegovo da nastavlja, drugo, jer ni ne moze, drugacije su perspektive u pitanju.

SERIJE