• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za pravu ljubav se i knjiga piše!

Izvor mondo.rs

Srpska pevačica i kompozitorka Kristina Kovač, odlučila je da se oproba i u književnim vodama.

 Kristina je potpisala ugovor sa uzdavačkom kućom Laguna, pa se sada očekuje izlazak njene prve knjige gde će ova muzička umetnica objasniti kako za ljubav ne postoji pogrešno vreme.

Ono što me ponukalo da krenem u pisanje knjige jeste neverovatno topao prijem na koji je naišao post na mom blogu pre nekoliko meseci. Još uvek mi se dešava da mi prilaze mahom žene, ganute time što su pročitale, sa željom da mi prenesu svoje utiske. To je razlog zbog kog želim da napišem ovu knjigu, i evo, već par meseci vredno radim, naravno, koliko mi ćerka Tara dozvoli", rekla je pevačica.

Kristina je popularnost stekla tokom devedesetih godina prošlog veka, kada je sa sestrom Aleksandrom osnovala R&B sastav K2, a u žižu javnosti vratila se solo albumom „U nebranom grožđu“, sa kojeg su singlovi poput pesama „Kolena“ i „Život je ljut“ zauzeli prva mesta na srpskim muzičkim top-listama.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE