• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šobajićeve slike u Moskvi

U galeriji Centra za savremenu umetnost "Mars" u Moskvi u utorak uveče je otvorena izložba Miloša Šobajića "Mala plaža".

U galeriji Centra za savremenu umetnost "M'ars" u Moskvi u utorak uveče je otvorena izložba Miloša Šobajića "Mala plaža".

Izložena su 62 dela nastala tokom poslednje dve godine u njegovom beogradskom ateljeu, a izložene su i slike i skulpture iz ciklusa "Mesta velike opasnosti" i "Raspeća" koji su nastali pre tri do četiri godine.

Izložene su slike, skulpture, instalacije i litografije našeg poznatog umetnika koji živi i radi u Beogradu i Parizu, i čija su dela uvrštena u postavke muzeja širom sveta.

Goste je na otvaranju izložbe pozdravio ambasador Srbije u Rusiji Stanimir Vukićević, rekavši da je Šobajićeva izložba još jedan doprinos sve intenzivnijoj sveukupnoj saradnji dve zemlje.

Izložbu je organizovao sa galerijom "M'ars" Dragoljub Milićević, biznismen koji živi i radi u Moskvi, uz pomoć ambasade Srbije.

Šobajić je u izjavi Tanjugu izrazio zadovoljstvo što izlaže u "fantastičnoj, imperijalnoj Moskvi" i u najboljoj moskovskoj galeriji, ukupne površine hiljadu kvadratnih metara.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE