Pevačica Goga Sekulić već nekoliko decenija je akivna na muzičkoj sceni, a veliku popularnost je stekla kada je objavila numeru "Biznismen", a potom i "Gaćice".

Ovakvim pesmama zakucala je svoje mesto na estradnom nebu, a iste su i danas traženi hitovi. Zbog privatnog života je napravila kratku pauzu, a sada zapalila mreže novom numerom koja nosi naziv "Gusle đedove".

"Svesna sam bila da će naziv pesme izazvati reakcije i koliko vidim samo su pozitivni komentari. Najviše mi ljudi piše jer su oduševljeni time što se u pesmi čuju prave gusle, dakle nije samo naziv takav. Inače, autor numere je dečko iz Bosne koji već godinama živi u Americi, a aranžman za naše tržište uradio je Aleksandar Kobac", kaže Goga.

Spot je snimljen u Crnoj Gori, a uradio ga je Dejan Milićević.

"Prezadovoljna sam kako je ispao spot na kraju. Pored mene ulogu ima i maneken iz Crne Gore, dečko je sjajno uradio svoj posao. Imali smo zadatak da savladamo morske talase koji su tog dana bili veoma jaki, uspeli smo nekako (smeh). Zanimljivo je da u spotu imam i pet devojaka, jedna je iz Crne Gore, druga iz Hrvatske, treća iz Bosne, četvrta iz Srbije i peta iz Makedonije. Eto, kroz njih sam uspela da spojim bivšu Jugu pa makar i u spotu samo",  izjavila je pevačica.

BONUS VIDEO:

GOGA SEKULIĆ I KATARINA GRUJIĆ ŠOKIRANE ODGOVOROM VUKA MOBA! Pevač otkrio usred emisije: Evo sa koliko žena je bio Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ K.B.)