Pevačica Suzana Jovanović već skoro 30 godina je u skladnom braku sa Sašom Popovićem, sa kojim ima ćerku Aleksandru.

Međutim, malo ko zna da pre nego što je upoznala Popovića imala je još jedan brak u kome je dobila sina Danijela. Suzana je progovorila o neuspešnom braku i periodu kada je jedva punoletna rodila dete.

"To je bila ljubav na prvi pogled. Rodila sam sina kada sam imala osamnaest godina. Desile su se stvari koje sam ja tek kasnije saznala, da nisam jedina u njegovom životu. Ne želim nekome da budem druga. Razveli smo se", istakla je Suzana, a voditeljka je pitala kako se tada snašla sa malim detetom.

"Dete je bilo malo, uzela sam sina i odvela ga kod mojih roditelja, zajedno smo brinuli o tom malom biću. Uz pomoć njih mi je sve bilo lakše", rekla je, pa progovorila o Saši:

"Naravno da je Saša znao da imam dete, on je prvi rekao da dođe kod nas u Beograd. Odmah ga je prihvatio i ponašao se kao adekvatan muškarac", rekla je Suzana.

ATA Images /Antonio Ahel, Antonio Ahel/ATAImages Saša Popović i Suzana Jovanović

BONUS VIDEO:

"DOK SAM SVIRAO SA BRENOM, NIJE BILO BAKŠIŠA" Saša Popović pred kamerama otkrio pravi razlog: Svirao sam skoro svako veče!  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Grandonline/ K.B.)