UPS!

OVO MORA DA SE ZNA! Tragač šokirao u Poteri netačnim odgovorom, Memedović ga streljao pogledom - HVALA BOGU, PA NE ZNAM!

Autor Branka Bajić

Tragač Milan Bukvić se nije baš proslavio u večerašnjoj Poteri, kada je trebalo da pokaže znanje o pirsingu, a iznenadio je i Jovana Memedovića.

Izvor: RTS /Printscreen

U večerašnjem izdanju kviza "Potera" tragač Milan Bukvić se našao u nebranom grožđu zbog jednog pitanja na koje nije imao keca u rukavu, iako je bilo očekivano će dati ačan odgovor. 

"Pirsing na septumu je u stvari pirsing na kom delu tela?", glasilo je pitanje za tragača, koji je dao pogrešan odgovor - da je to pirsing na pupku.

"Nemam pojma... Hvala Bogu, pa ne znam", prokomentarisao je kada je Jovan Memedović reagovao na netačan odgovor: "Ups... Ovo mora da se zna". Tragač je ostao pri svome i odgovorio mu s osmehom: "Ne mora". 

Tačan odgovor bio je, naravno, pirsing na nosu, ali Milan Bukvić se u ovoj temi nije proslavio. Pogledajte kako je izgledala ova scena u večerašnjoj "Poteri":

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!