Poznati folk pevač i sin Miloša Bojanića, Bane Bojanić, koji je nedavno raspalio po Grandu i Saši Popoviću, gostovao je u emisiji "Amidži šou" u kojoj je govorio o aktuelnostima u svojoj karijeri. Otkrio je i šta mu se desilo na snimanju spota na Tajlandu za pesmu "Mogu otac da ti budem".

Kako je objasnio, sarađivao je i snimao scene sa osobom za koju je mislio da je žensko, ali se ispostavio da je u pitanju transvestit. "Da, meni je Tanja Savić poslala poruku pre nego što sam otišao, da se pazim da ne naletim na nekoga čoveka koji je sada žena, i meni se desilo da sam imao takvu devojku, ili dečka u spotu", rekao je Bane.

"Na kraju se ispostavilo da je ta devojka, ustvari lik sa videa kojeg sam mu ja poslala", rekla je Tanja. "Pa niko ne ni bi provalio da je to muško", dodao je Bane uz osmeh. Pogledajte spot:

Bane je jednom prilikom ispričao da mu život u Americi nije bio lak. On se osvrnuo na biznis sa kamionima, sa kojim je doživeo velike turbulencije, pa je jednom prilikom morao i bankrot da proglasi.

ATA Images/Antonio Ahel, YouTube/screenshot/Grand Online Bane Bojanić

BONUS VIDEO:

Tanja Savić najavila koncert u Areni Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)