Slušaj vest

Milica Polskaja nekada je studirala u Nišu i vodila život obične devojke, a danas pliva u bogatstvu. Udata je za prebogatog Kazahstanca, i ima četvoro dece.

Popularna je na društvenim mrežama gde otvoreno govori o svom životu, ljubavi i kritikama na račun svog izgleda. Ona je objasnila kako izgleda njen život sa četvoro dece i kako se nosi sa komentarima da je "plastična" i "izoperisana".

"Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa. Lift treba da stigne, imamo sve napravljeno, ali još treba da stigne. Sređujemo bazen, imamo ih dva, unutrašnji i spoljašnji. Za mesec dana trebalo bi da krenemo sa bazenom, ogromna je kuća, nikada ne može da se zaustavi posao."

Milica se takođe osvrnula na kritike na račun svog izgleda, tvrdeći da je većinu svog izgleda nasledila od oca, a ostatak je rezultat samokontrole i vežbanja.

"Imam dobru genetiku koju sam povukla na oca, tako da je to već pola posla. Druga polovina je samokontrola i vežbanje dva puta nedeljno kako bih uvek sjajno izgledala. Ne postoji velika tajna. Ružni komentari da izgledam plastično zaista ne mogu da me uvrede. Uvek ističem da sam bila mis Južne Srbije i učestvovala na izboru za mis Srbije pre svih operacija na mom licu i telu", rekla je.

Instagram/mmm_still_limited_edition Milica Polskaja

 BONUS VIDEO:

Danijela Dimitrovska Instagram/danijeladimitrovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ K.B.)