"Mama, od mene imaš zlato": Domaćicu inspirisale OI pa navukla triko u kuhinji i postala gimnastičarka

Video u kom jedna mama izvodi vratolomije u svom domu inspirisana Olimpijskim igrama, oduševila je pratioce na mrežama.

IG breanneallarie

Dok svi znatiželjno pratimo Olimpijske igre u Parizu, i navijamo za Srbiju u svim mogućim sportovima, neki od nas prisete se i zaboravljenih sportskih karijera, ili bar nekadašnjeg sna za istim. 

Jedna žena u Americi, Brijen Elari, otišla je i korak dalje, pa je inspirisana raznim vratolomijama gimnastičarki, a posebno Simon Bajls, koja je postala heroina takmičanja, rešila da se oproba u ovoj disciplini. Navukla je triko, vezala kosu i stavila jastuke s kauča na kuhinjski pod pa pokazala svoje umeće. I, na oduševljenje mnogih, ali i svog sina - sjajno se u tome snašla!

Dok se premetala, skakala i pravila salto po jastucima i podu, njen 4-godišnji sin je bilo u ulozi sudije. "Dajem ti zlato, mama!

Ovo nije prvi put da ova mama izvodi vratolomije u kući. Svoje mnogobrojne pratioce zabavila je i dok je sređivala sudove, i u trenutku začula svoju omiljenu pesmu. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Brijen redovno deli sadržaj iz svakodnevnog života na Instagramu sa svojom mnogobrojnom porodicom, a neke od slika pogledajte u galeriji:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Angelina Topić i Dragutin Topić plaču  RTS/Screen Recorder

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!