Ima 2 muža, a sad traži i trećeg: "Morate da dopustite ženama slobodu da se izraze"

Kenja je javnosti predstavila svoj monogamni brak, pa su objasnili kako sve funkcioniše.

Youtube printscreen / Entertainment Tonight

Poligamija nije nešto novo u svetu u određenim zajednicama, ali redak je slučaj da su žene te koje imaju više supružnika. U životu Kenje, to je uobičajena stvar! Ona je u emisiji na TLC-ju predstavila svoj život, pa šokirala otkrićem da tu ne planira da se zaustavi - već želi i trećeg muža.

"Na 12. godišnjicu našeg braka, Karl i ja odlučili smo da ću ja imati više partnera", započinje ona, "Jer sam upoznala i zaljubila se u drugog muškarca."

Youtube printscreen / Entertainment Tonight 

"Odmah sam došla i saopštila mu to", na šta se nadovezao Karl: "Odlučili smo da razgovaramo o tome - šta da radimo, kako da pristupimo tome. I time smo započeli dvogodišnje putovanje razmatranja situacije. Konačno, nakon par godina, shvatio sam ponešto o ženskoj prirodi - morate da dopustite ženama da budu slobodne i da se izraze. Kao muškarac, ja sam je podržao u tome," objasnio je Karl njihov neobičan životni odabir.

Youtube printscreen / Entertainment Tonight 

Kenja nastavlja dalje o tome kako je upoznala 2. muža: "Upoznala sam Tajgera na žurci povodom Noći veštica, bio je kostimiran u Tajgera Vudsa. Izgledao je zgodno i s**si!" na šta se on nadovezao: "Zaplesali smo polako, bilo je baš romantično, pa sam pomislio - želim da istražim ovo, da vidim gde nas vodi..."

Youtube printscreen / Entertainment Tonight 

"Ja imam više strana - Karl predstavlja jedan deo onoga što jesam, Afriku i spiritualnost, i duboku povezanost, dok druga strana predstavlja želju za uzbuđenjem, avanturom, putovanjem, a tu spada Tajger. Tako da volim ta mnogostruka partnerstva", navodi žena koja dodaje da joj je u planu i 3. muž!

Pogledajte još njihovih zajedničkih fotografija:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Poligamija  TikTok/polyfamory

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!