Suđenje Džonija Depa i Amber Herd traje već tri nedelje i stalno isplivavaju grozni detalji iz turbulentnog odnosa dve holivudske zvezde. Sada je stručnjak posvedočio da Džoni laže! U pitanju je incident u kojem glumac tvrdi da ga je Amber posekla flašom votke i da je zbog toga izgubio deo prsta.

Džoni tvrdi da je u martu 2015. u napadu besa Amber zavitlala staklenu flašu votke na njega. Flaša ga je, navodno, pogodila u šaku i staklo mu je odseklo deo prsta. Amber, s druge strane, navodi da je povredu naneo samom sebi.

Sada je svedočio ortopedski hirurg, specijalista za operacije šake, koji je rekao da Depove povrede nisu nastale od staklene flaše.

Profimedia Sudjenje Dzoni Dep

"Medicinska dokumentacija koju sam pregledao nije sadržala nikakve informacije o komadićima stakla koji bi ostali u rani, da je ona nastala od udarca flašom. Nema ni drugih pridruženih povreda ruke koje bismo očekivali u ovakvom slučaju", rekao je dr Ričard Mur.

"U karijeri dugoj 25 godina, stotinama puta sam operisao povrede kao što je Depova. Fotografije i medicinski podaci ukazuju da povreda nije nastala zbog udarca staklenom flašom", rekao je doktor.

Nedavno je utvrđeno da je Amber slagala za veću svotu novca, a glumica je svedočila o još jednom jezivom incidentu s bocom - tvrdi da ju je Džoni Dep silovao flašom u naletu besa.

Pogledajte i fotografije Depove advokatice, koja je s glumcem navodno u tajnoj vezi!

Profimedia Advokatica Džonija Depa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)