Nakon što je Dejan Dragojević objavio da još uvek nema ništa od razvoda od Dalile Dragojević, jer se ni drugi put nije pojavila na ročištu, oglasila se i njegova bivša supruga s kojom posle silnih skandala koje mu je priredila nema nikakav kontakt. 

Dejan i njegova porodica, s kojom je posle pet godina obnovio kontakt, jedva čekaju razvod i Dalilin potpis kojem se nadaju već duže od godinu dana. Naredno ročište je zakazano za 14. februar 2023. godine, možda i simboličan datum budući da je Dan zaljubljenih, pa će na proslavu Dragojevići još sačekati.

Dalila je ranije rekla da ne želi da promeni prezime bivšeg muža koje nosi, a sada se nakon Dejanovih reči oglasila na storiju na Instagramu. Bez izjave, samo sa tuđom objavom koju je postavila na svom profilu.

"Na kraju je Dejan priznao da je jedino Dalila bila original", objavila je Dalila post Saše Mirkovića uz link ka Jutjubu, a neki od komentara su bili: "Bolje da si išla da se razvedeš", "Što nisi došla na sud za razvod", "Bravo, Dalila, neka šetaju Dragojevići"...

Dok njen bivši muž čeka da i zvanično bude slobodan, ona se zaposlila kao voditeljka na televiziji i nedavno promenila imidž, pa više nije plavuša, već brineta:

Instagram/dalila_dragojevic_official Dalila Dragojević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!