Iako poslednjih dana društvene mreže i javnost bruji o njoj, glumica Anđelka Prpić ne želi da daje izjave povodom vesti da je trudna sa najboljim prijateljem bivšeg supruga koji im je čak i kumovao na venčanju

Anđelka Prpić se pojavila u specijalnom novogodišnjem izdanju jutarnjeg programa RTS-a, prvi put nakon što se saznalo da je u drugom stanju, a navodno je u petom mesecu trudnoće. Na škakljiva i zagonetna pitanja davala je dvosmislene i šaljive odgovore, ali i jasno stavila do znanja da je istina ono zbog čega je već danima u fokusu javnosti.

"Je l' bila najlepša ljubavna priča u ovoj 2022?", pitala ju je voditeljka, a glmica je odgovorila: "Na sve strane, što se mene tiče", a potom je i namignula. Anđelka je skrivala stomak tamnim bojama i širokim sakoom, ali u jednom trenutku se ipak pomerio.

"Ja moram sada da jedem i za Đoleta i za mene i za tebe i za sve nas", izjavila je u emisiji, a voditelj Slobodan Šarenac je još jednom aludirao na aktuelnu temu: "Pošto je ovih dana sve u nekim inicijalima, S.Š. i A.B. ti žele sve najbolje u Novoj godini, da ti bude obimna...".

"Slobodan je lepo ime za dečaka, a Slobodanka za devojčicu", dobacio je voditelj, dok je voditeljka konstatovala da je važno da je živo i zdravo. 

RTS 1/Screenshot Anđelka Prpić

Od bivšeg muža Darija Prpića, s kojim ima sina, razvela se pre dve godine, a njen partner je zbog glumice raskinuo vezu koja je trajala jedanaest godina.

Jedno je sigurno - Anđelka blista i njen osmeh sve govori, a pogledajte kako izgleda muškarac koji je osvojio njeno srce i s kojim je u oktobru proslavila i 38. rođendan, a šuška se da su u vezi od marta ove godine. 

Instagram/vanesajv, Instagram/screenshot/andjelkap Anđelka Prpić s novim dečkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!