U domaćoj javnoj sceni nastao je pravi haos zbog izjave voditeljke Jovane Jeremić koja je u uživo programu pričala o ljudima sa Kosova i Metohije koji su prodali svoju imovinu i doselili se u Beograd.

Na njene reči prvi je reagovao Sloba Radanović koji je nimalo nije štedeo, a isto su uradile i druge javne ličnosti. Po voditeljki je potom oplela glumica sa Kosova Milica Tomašević, zatim i njena sestra, ali i glumac Milan Vasić. Svoje mišljenje iznela je i starleta Tamara Đurić koja je sa Jovanom već razmenjivala teške reči.

Nakon prve runde prozivki na koju je Jovana reagovala, starleta je nastavila još žešće: "Pokvari mi film! Sad sam videla izjavu da nemam kredibilitet da pričam. Ja sam odrasla na Kosovu i naša porodična kuća je i dalje kuća Đurića! Niko nije prodao što mu je bilo merak nego što nije bilo izbora! Kaže ja se nisam sama skućila. Ona se može skućiti samo u javnoj kući! Ja sam davno skućena na više lokacija, i u više gradova, a ona stan sprema na kompenzaciju i to isti taj stan koji trazi od muža da joj kupi, a ona njemu u zamenu da rodi dete. To mu dođe kao neka robna razmena?", započela je Đurićeva.

"Ti štrokava što se nisi okupala od Nove godine do Božića, ti ćeš da nam pričaš o Kosovu? Daj Bože da je makar donji veš nosila u onom njenom Renou 4 koji joj je muž kupio. Za koga je i mnogo je!", brutalno je odbrusila Tamara.

Pogledajte reakcije javnih ličnosti:

Instagram/mtomasevic222/printscreen, Instagram/slobaradanovic/printscreen Jovana Jeremić

Instagram/andjelka.tomasevic Jovana Jeremić, prozivke od Anđelke Tomašević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Srbija danas)