Dokumentarac Pamele Anderson, koji će biti objavljen 31. januara, već je izazvao pažnju javnosti zbog priznanja koja će se u njemu naći. Nakon što je uzdrmala javnost priznanjem da je pokušala da ubije dadilju, najpoznatija plavuša je šokirala tvrdnjama da joj je Silvester Stalone nudio svašta kako bi bila sa njim!

"Ponudio mi je porše i stan da budem njegova devojka broj 1. Ja sam ga upitala da li to znači da postoji i devojka broj 2?", kroz osmeh je Pamela rekla, a onda otkrila da je Stalonea odbila: "Rekao mi je da je to najbolja ponuda koju ću dobiti jer sam sad u Holivudu. A ja sam samo htela ljubav. Nisam želela ništa manje od toga".

S druge strane, glumčevi predstavnici za medije su se oglasili i demantovali Pameline izjave - "Izjava Pamele Anderson koja se odnosi na našeg klijenta je lažna i izmišljena. Gospodin Stalone potvrđuje da nikada ništa nije rekao ni ponudio od onoga što stoji u njenoj izjavi".

Pamela i Silvester nikada nisu bili zajedno, ali je glumica poznata po tome da je imala nekoliko brakova iza sebe. Ona je čak i u svojoj knjizi napisala da je jedini muškarac kojeg je istinski volela bio njen suprug Tomi Li, sa kojim je bila u braku od 1995. do 1998. godine, a sa kojim je dobila sinove Brendona i Dilana.

Pamela je nedavno uslikana u javnosti, a mnogi su komentarisali da se izobličila:

Profimedia Pamela Anderson

Stalone se nedavno našao u žiži javnosti kada je objavljeno da se razvodi od supruge Dženifer Flavin i to navodno zbog tetovaže psa, a ubrzo je usledio obrt. Stalone i Dženifer su se pomirili, a slavni glumac je otkrio zašto je odustao od razvoda.

Instagram/jenniferflavinstallone Dženifer Flavin Silvester Stalone

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!