Sin harmonikaša Mirka Kodića Aleksandar Kodić preminuo je iznenada 28. oktobra, a muzičar je sad smogao snage da ispriča kako se nosi s bolom koji je njega i njegovu porodicu zauvek zavio u crno. On je za Hepi televiziju istakao kako se sad oseća.

"Kako sam? Dobro sam. Ide nabolje. To u meni što je, to je u meni. Ja moram da nastavim da se bavim estradnim životom.Harmonika je najbolji lek za dušu. Posvetiću se što više sviranju i estradi, kako bih zaboravio neke stvari koje mogu da se zaborave", istakao je Kodić. Harmonikaš je otkrio i da li mu je teško da uzme instrument i zasvira posle tragedije koju je preživeo.

"Teško je dok ne krenem da sviram. Kad krenem da sviram, onda sam sav u muzici i zaboravim sve", završio je Mirko. Podsetimo, pokojnog sina Aleksandra Mirko je dobio u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i koji je bio u vlasništvu proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Aleksandar je preminuo u snu, verovatno od posledica srčanih smetnji. Kako su tada ispričali njegovi bliski prijatelji, on se tih dana žalio na bol u stomaku koji nije bio jačeg intenziteta, pa nije potražio lekarsku pomoć. Kodić je važio za uzornog mladića o kojem su svi imali reči hvale. 

Sahranjen je 1. novembra na groblju Lešće u prisustvu porodice, rodbine i prijatelja, među kojima je bilo dosta javnih ličnosti iz sveta muzike s kojima Mirko sarađuje.

BONUS VIDEO:

ČOLA SAVRŠENO PEVA NARODNJAKE! Mirko Kodić ispričao anegdotu sa pevačkom zvezdom: Seli smo na JEDAN konjak, a onda se desilo OVO Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Kurir/MONDO/J.D.)