Udovica hrvatskog muzičara Dina Dvornika i majka influenserke Ele Dvornik Danijela, oglasila se na svom Instagram storiju gde je u lajvu s pratiocima govorila o muško-ženskim odnosima u braku i dotakla se i razvoda o kojoj nedeljama unazad bruje hrvatski mediji.

Danijelina ćerka Ela razvodi se od britanca Pirsa s kojim je dobila dve ćerke, a tamošnji mediji prenose da joj je "tražio polovnu kuće", odnosno "ispraznio sve zajedničke račune". Danijela je pratiocima otkrila da je ćerki rekla da se ne udaje, ali i da je ona sada dobro.

"Džabe sam ja to govorila svojoj ćerki: 'to ti ne treba, možeš imati decu, ne moraš se udavati'. Imala sam osećaj da to neće dugoročno funkcionisati i to se tako pokazalo, ali šta ćeš, zna ona da sam ja u pravu", rekla je Danijela, a potom navela da je roditeljima najteže kada gledaju decu kako prave greške.

Danijela Dvornik
Instagram/danijeladvornik 

"Kao roditelju je najteže gledati kada deca prave greške, a ti znaš da oni greše. Ali to je u skladu s njihovim godinama i bolje da se dogodi pre nego kasnije. Moja ćerka je morala naučiti na onaj najteži način, ali to je tako, svi imamo svoju školu. Jedino što možemo je biti podrška iz prikrajka, ne okretati leđa deci u takvim stvarima".

Danijela je otkrila i kako se Ela nosi sa situacijom kroz koju prolazi:

"Ela je okej. Mislim da joj je trebalo dosta dugo da u svojoj glavi to sve psihički podnese. Nije joj lako. Ne svađaju se oni, ali dok jedan želi miran proces – drugi opstruira, ali rešiće se to… Treba ovladati tim emocijama da bi mogao biti objektivniji u tome svemu. Neko do toga dođe pre, neko kasnije".

Instagram/elladvornik Ela Dvornik

 BONUS VIDEO:

Ella Dvornik na bazenu s prijateljicom Instagram

(MONDO, Zagreb.info)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!