Učesnica "Elite" Jovana Tomić Matora, u ovoj sezoni prolazi kroz teške lične trenutke. Danas je za nju bio posebno težak dan, kada joj je saopšteno za smrtni slučaj u porodici. Ona je bila vidno uznemirena i potresena zbog ove tragedije.

Nakon što je ujaka sa članovima porodice ispratila na večni počinak, vratila se u Belu kuću. Jedva je smogla snege da legne u krevet, kako bi pokušala da odmori nakon ovih tužnih vesti.

Poznato je da je ona u bliskim odnosima sa članovima svoje porodice. Matora je nedavno briznula u plač kada je videla novogodišnju čestitku od svojih najbližih u rijalitiju "Elita". "Prestani više, Jovana, to da radiš, nema potrebe nikome da se dokazuješ. Nemoj se nervirati, je l' to vredno tvog nerviranja i tvojih suza? Pogrešila si, ćerko, ali nisi jedina. Prihvati stvari kakve jesu i igraj dalje. Hvala svima u moje ime koji su uz tebe, tvoji pravi prijatelji su uvek uz tebe. Pozdravljam ih puno i mnogo volim što ti pokazuju istinu i njih slušaj", kazala je njena majka tada.

pink tv / screenshot Jovana Tomić Matora

(Pink/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!