Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj mreži Instagram, nakon što je otkriveno da je rano jutros prijavila supruga Duška Tošića da ju je napao.

"U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kom se nalazimo", napisala je Jelena Karleuša u Instagram storiju i nastavila:

Jelena Karleuša
Instagram/ karleusastar 

"Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima".

Damir Dervisagic/Kurir Jelena Karleuša

Kurir je objavio da je policija rano jutros po prijavi Jelene Karleuše odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, a Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu.

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša glasa Kurir