Serija "Rubi" emitovana je 2004. godine kada je doživela neverovatnu popularnost u Srbiji, a glumica Barbara Mori je zahvaljujući ulozi glavne zlobnice stekla veliku slavu.

Lepa glumica danas ima 44 godine, a sa 38 je prvi put postala baka. Njen Instagram prepun je fotografija kojima dokazuje da joj godine ne mogu ništa, a poznato je da se do sada nije podvrgla nijednoj plastičnoj operaciji. Barbara je posvetlela kosu, a u međuvremenu se posvetila nešto ozbiljnijim ulogama. Voli da pozira u prirodnim izdanjima, s fanovima deli fotografije iz prirode, ali ne sakriva svoj privatni život. U filmovima i dalje dobija uloge fatalnih lepotica kakva je bila i Rubi.

Slavna glumica karijeru je počela kao manekenka, a onda je na TV Asteka počela sa serijom uloga u latinoameričkim serijama. Uloga čuvene Rubi je jedna od njenih najpoznatijih i ova rola donela joj je nagradu za najbolju žensku ulogu magazina TV "Novelas". Međutim, poput Rubi, nije imala toliko sreće u ljubavi.

Od 2016. do 2017. bila je u braku sa glumcem Kentom Rejem Sigmanom (on je brat prelepe glumice Stefani Sigman). Brak nije dugo potrajao, kao ni njena veza sa političarem Serhijem Majerom sa kojim ima sina Serhija Majera Morija (21), koji je poput mame veoma mlad dobio ćerku.

instagram/screenshot/delamori Barbara Mori

BONUS VIDEO:

"BILO JE I RUŽNIH SCENA NA NASTUPIMA, ALI TO SE ZABORAVI ISTE NOĆI" Majstor za atmosferu Mića Đondović: Znaju kolege o čemu pričam Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)