Glumica Jelena Gavrilović nedavno je objavila da će se, nakon četiri godina veze i zajedničkog života, udati za svog partnera Darija.

Dario ne voli javno da se eksponira, on je uspešan biznismen i bavi se sportskom garderobom, a njih dvoje žive u luksuznom kraju, a dom su sredili do perfekcije.

Iako trenutno uživa u ljubavi sa partnerom koji nema veze sa njenom profesijom, Jelena Gavrilović je u prošlosti bila verena za Stevana Marića - montažera koji je vrlo cenjen u glumačkom svetu. Glumica nikada nije želela da govori o razlozima raskida, a Stevan je nakon razlaza pronašao sreću kraj glumice Vanje Ejdus.

Ovako on izgleda:

"Nikada se nisam osvrtala za sobom. Neka tako bude i ovoga puta", rekla je svojevremeno Jelena na pitanje od bivšem izabraniku

Jelena je jednom prilikom otkrila kako je Dario ušao u njen život.

"Mislim da je fizička lepota važna da nekoga primetiš, ali posle određenog vremena ti i "najlepša saksija" dosadi. Važno je da čovek poseduje kvalitetne osobine. On jeste lep čovek, ali niko ga nije video. Ne eksponiram ga, on ni nema društvene mreže.
Ja sam njega odabrala. Prizvala sam ga. Ja sam bukvalno rekla, bila je Bogojavljenska noć. Sećam se da sam rekla tada: 'Molim te Bože, želim da se zaljubim'. Ja sam zapisala kakvog ja partnera hoću i ta želja mi se ispunila, detaljno sam napisala".

Pogledajte Daria:

 (Blic, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!