Na vrhuncu popularnosti filma "Mi nismo anđeli", koji je postao kultni hit devedesetih na prostoru bivše Jugoslavije, Milena Pavlović je utelovila ulogu Marine, lika koji je osvojio srca mnogih gledalaca i postao simbol mladosti i slobode.

Marina je predstavljala junakinju spremnu da se suoči sa svim izazovima života i ljubavi, donoseći nam pregršt urnebesnih scena sa Nikolom Kojom i Brankom Katić.

YouTube/Screenhost, YouTube/screenshot/Movieclips/Domaći filmovi i serije Mi nismo anđeli

U emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, Milena Pavlović je otkrila da je lik Marine za nju zapravo postao simbol heroinke jedne generacije.

"Kada sam nedavno razgovarala sa svojom ćerkom o herojima, shvatila sam da je Marina, uloga koju sam igrala u filmu 'Mi nismo anđeli', zapravo heroina mladosti," izjavila je Milena, ističući koje replike najčešće ljudi koriste kada je sretnu na ulici.

"Često čujem: 'Marina, kakve ti ono imaš noge? Pa onako! ili 'Nisi se kupala tri meseca'," pričala je Milena sa osmehom. Takođe je podelila anegdotu iz vremena treće trudnoće kada je na moru jedan ronilac tražio da se slika s njom i da mu nacrta čiča Glišu na stomaku.

Milena Pavlović
K1 prinscreen 

Milena je takođe otkrila kako njena deca doživljavaju lik Marine i fenomen "Mi nismo anđeli". "Mnogi me ne shvataju ozbiljno. Ja sam sebi smešna kada sam ljuta," zaključila je glumica u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

BONUS VIDEO:

VREME JE DA POSVETIM KARIJERI: Branka Katić progovorila o projektima u Srbiji, ali i o POVRATKU U BEOGRAD SA PORODICOM! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!