Voditeljku Draganu Katić decenijama gledamo na malim ekranima, a tokom snimanja emisija u kojima je uvek nasmejana, prolazila je kroz pakao zbog majke. Draganina majka se razbolela, morala je da ide na hemioterapije, a za njen problem je na poslu znao samo Saša Popović.

"Tada kreće u stvari jedan onako, kako bih rekla, košmar. Tada sam otišla kod neuropsihijatra, rekla svoju situaciju i da ja nemam vremena za terapiju", rekla je voditeljka i istakla da se zalaže za psihoterapiju i da smatra da je ona svakom čoveku potrebna.

"To su bile hemioterapije pre podne, po podne sam snimala dva “Grand šoua”. Znao je samo Saša Popović",  rekla je voditeljka koja je uprkos teškoj situaciji uspevala sve.

instagram/dragana_katic Dragana Katić

"Mi tada ulazimo u jedan period velikih finansijskih izazova i u jednom trenutku totalne finansijske nemoći. Najteži deo priče je bio da tražim bilo kakvu vrstu pomoći. Odnela sam zlato i prodala ga".

BONUS VIDEO:

"SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA!" Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije Kurir teleivizija

(Kurir, MONDO)