Juče se u holu zgrade u Ulici general Ždanova, odigrao stravičan incident. Mladića koji živi u zgradi napao je komšija P.S, star 70 godina i nekoliko puta ga udario pesnicom po glavi, a potom štapom po telu.

Danas u pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu saopštili da je P.S. uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. On se sumnjiči da je juče u Ulici general Ždanova, u holu zgrade, fizički napao sedamnaestogodišnjaka, kao i da mu je potom pretio.

Snimak premlaćivanja tinejdžera osvanuo je na društvenim mrežama, a sada je snimak podelila i voditeljka Irina Vukotić, koja je otkrila da zna momka koji je pretrpeo nasilje od kad je imao 6. godina.

"Dimitrija znam od njegove 6. godine. Dobro dete, drag, pijanista i gimnazijalac. Ušao je u svoju zgradu i doživi ovakvu strahotu. Da li je strašniji ovaj koji ga tuče, ili ovaj koji nemo posmatra? Dete je odreagovalo kao što bi retko ko. Nije uzvratio jer je i tako šokiran razmišljao o posledicama ako bi uzvratio. I posle 'deca su ovakva,onakva'... deca su nam zlatna", napisala je voditeljka.

irina vukotić
Instagram / irinavukotic 

 BONUS VIDEO:

"NE MOŽEMO VIŠE DA TRPIMO, KO ZNA ŠTA ĆE SLEDEĆE DA SE DESI" Napadnuta profesorka zahteva hitnu reakciju države Kurir televizija