Pevačica Dušica Grabović, koja se pre nekoliko godina našla u centru skandala zbog navoda da je "organizovala devojke za zabavu za odrasle", bila je gošća jedne emisije na Hype televiziji. Ona je najavila povratak na scenu nakon medijske ilegale u koju se povukla nakon skandaloznih naslova.

Govorila je i o gubitku oca, ali i majke bez koje je ostala pre oko 12 godina i koja je preminula od karcinoma kostiju: "Taj dan sam tačno osetila da je mama izgubila bitku. Bila je u komi. Na mojim rukama je otvorila oči i pogledala me. I tada je ispustila dušu, tu na mojim rukama", prisetila se Dušica bolnog trenutka, pa spomenula oca:

"Moj otac je bio hospitalizovan zbog pucanja čira, hteo je da dođe kući, tražio je da me vidi i čuje, a onda je pao u komu i umro od sepse. Ni ja, ni moj brat blizanac nismo uspeli da ga vidimo. Izvinjavam se što plačem", rekla je kroz suze Dušica koja je ranije ispričala zašto je bila u komi dva dana.

Dušica je govorila i o skandaloznim naslovima koji su je pratili, o podvođenju djevojaka. Za sve je okrivila jednu ženu, za koju smatra da stoji iza svega - "Ja se nikada nikome nisam zamerila, a oni koji su se meni zamerili, loše su završili. Ja nikome ne želim zlo, ali uvek se svima vrati. Da, to je jedna ružna žena, koja se toliko izoperisala da svoje dete ne prepoznaje", istakla je pevačica koja je izgubila svest u emisiji, zabrinula voditeljke, a onda priznala da se samo malo našalila.

BONUS VIDEO:

NASTAĆE HAOS! Dušica Grabović otkrila da joj je ONA smestila priču o prostituciji: TA OSOBA JE NA SVE SPREMNA! ODJEKNUĆE KAO BOMBA Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!