Saša Popović zahvaljujući dugogodišnjoj karijeri i napornom radu izgradio je pravu imperiju, a sa suprugom Suzanom Jovanović dobio je ćerku Aleksandru, dok je njenog sina iz prvog braka Danijela odgajao kao svoje dete. Iako su joj roditelji javne ličnosti poznate širom celog regiona, Aleksandra je veoma skromna devojka koja ne voli preterano da se eksponira.

O skromnosti Aleksandre Popović u poslednje vreme sve se češće piše. Da luksuz svojih roditelja ne želi, jasno je stavila do znanja, te se sada vredno trudi da svoj dinar zaradi sama. Aleksandra je završila dva fakulteta, a kako je Saša ranije objasnio, svojim drugaricama radi nokte, takođe je pokrenula i još jedan biznis.

"Aleksandra je kreativna devojka i ima nemirne prste. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila jer se jednostavno tražila i možda se još traži", rekla je Suzana svojevremeno za medije, a potom otkrila čime se njena naslednica bavi:

Kurir / Zorana Jevtić Ćerka Saše Popovića Aleksandra Popović

"Aleksandra je nedavno završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Ne peva, nijedno od njih nije povuklo talenat na mene. Peva Aleksandra u kupatilu za svoju dušu. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje".

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović odlučila je da ode korak dalje i pored noktiju završila je i kurs za šminkanje. Diplomom sa ovog kursa pohvalila se na mrežama, a još jednom njenom uspehu najviše su se obradovali roditelji.

aleksandra popović pokazala diplomu
Instagram/alexx_23p/screenshot 

BONUS VIDEO:

Saša Popović izlazi iz studija nakon finala "Zvezda Granda" Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!