Anđelina Džoli se na dodeli Toni nagrada pojavila sa ćerkom Vivijen, koja je prateći korake Šajlo, Zahare i Medoksa takođe uklonila očevo prezime Pit. Da je devojčica u sjajnim odnosima sa majkom, za razliku od oca, govori i činjenica da je imala ulogu Anđelininog asistenta, te da je čak i potpisana kao jedna od producentkinja brodvejskog mjuzikla "The Outstanders".

Devojčica se sa majkom pojavila na crvenom tepihu, a njen odabir odeće pokrenuo je brojne polemike na društvenim mrežama. Dok je Anđelina blistala u plišanoj balskoj haljini smaragdne boje, Vivijen je delovala poprilično nervozno u pantalonama, beloj košulji i prsluku. Međutim, iako je poznato da je devojčica i ranije bila nervozna pred kamerama i na crvenom tepihu, pojedinci su ipak odlučili da to pripišu stilu oblačenja za koji se odlučila, te otišli toliko daleko da tvrde da bi ovako nešto možda više odgovarao dečaku. Vivijen je inače izdanje upotpunila leptir mašnom, dok je na nogama nosila patike.

Neki od komentara na Instagramu bili su: "Zar i od nje pravi dečaka?" "Nešto mi ovde smrdi... poznato je da je Anđelina imala bise**sualne veze, pa kao da hoće sve ćerke da budu dečaci", "Dete izgleda traumatizovano", "Vrši prevelik uticaj na njih-želi da mrze oca i da se oblače kao dečaci".

Dakle, vodeći se njihovim razmišljanjem, ukoliko nosite pantalone i košulju, oblačite se kao dečak?

Ipak, bilo je i onih pozitivnijih, koji su odbranili simpatičnu Vivijen i njenu odluku da se ne oblači po očekivanjima javnosti. "Ona je samo dete, šta ima veze ako nosi pantalone, košulju i leptir mašnu?" "Ljudi, gde se gasite? Garderoba ne određuje polove, njena stvar kako se oseća i šta želi da nosi".

Nažalost, čini se da sada Vivijen doživljava ono što Šajlo, najstarija biološka ćerka Breda i Anđeline trpi godinama, a sve zbog toga što su joj roditelji dopustili da ima svoj stil i način izražavanja, bilo da je reč o garderobi ili frizurama.

Tinejdžerka koja je pokazala da podjednako moćno izgleda i u haljini, kao kada se sa majkom i sestrama i braćom pojavila na jednoj premijeri, ali i sa ultra-kratkom kosom, baš kakvu je i njena majka imala u mladosti.

Profimedia Šajlo Džoli Pit

Megan Foks sinove oblači kao devojčice 

Još jedna u nizu holivudskih zvezda koja se takođe našla na meti kritika zbog oblačenja dece je i fatalna Megan Foks. Već nekoliko godina prelepa glumica je u turbulentnoj vezi sa muzičarem Mašin Gan Kelijem, a iz prethodnog braka sa Brajanom Ostinom Grinom ima tri sina. 

Megan je dobila lavinu kritika kada ju je američki senator Starbak prozvao da "sinove oblači kao devojčice", i da "namerno utiče na njihovu se**ualnost", na šta je glumica burno reagovala. Ona se oglasila nakon priče da tera sinove da nose odeću za devojčice, iako oni to ne žele. Poručila je čoveku koji ju je prozvao - "za*ebavaš se sa pogrešnom vešticom".

Profimedia Megan Foks

Megan je više puta šokirala javnost pričom o "ritualima" koje obavlja, a koji ponekad uključuju i krv. Ali, o odgajanju dece je uvek govorila ističući svoj slobodni pristup. "Posao roditelja je da poštuje dete kao individualca, a ne da ga kontroliše. Ne treba da svoju decu pretvaramo u osobe kakve mislimo da bi trebalo da postanu", rekla je ona.

Megan se kasnije direktno obratila Starbaku i poručila mu: "Nisam želela da ti dam pažnju jer znam da za njom žudiš. Ali da te naučim nešto. Koliko god da si očajan u potrazi za novcem, uspehom ili slavom, nikad ne koristi decu kao oružje ili valutu u društvu, posebno ne sa zlim namerama. Zloupotreba mog deteta zarad pažnje za tvoju političku kampanju stavila te je na pogrešnu stranu univerzuma. Mene su mnogo puta pokušali da spale na lomači nesigurni narcisi, impotentni mali muškarci kao što si ti. Za*ebavaš se sa pogrešnom vešticom", napisala mu je Megan.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

NEBINARNA OSOBA IZ SRBIJE VALERIJAN SAVIĆ ZA KURIR: Svoju porodicu sam izabrao, smatram da igračke ne treba da imaju rod  kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!