Ćerka Verice Rakočević, dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić, iza sebe ima tri braka u kojima je dobila četvoro dece.

Prvog sina Luku Mijatovića dobila u braku sa srpskom fudbalskom zvezdom Peđom Mijatovićem, drugog sina Matiju Draškovića sa biznismenom Andrijom Draškovićem, a trećeg sina Simona, koji je nedavno napunio 18 godina u braku sa biznismenom Jugoslavom Karićem.

Elena je jednom prilikom podelila zajedničke slike sa sinovima na svom profilu na Instagramu, koja su izazvale veliko oduševljenje, a ona je pucala od ponosa.

Isto je uradio i Veljko Kuzmančević, partner njene majke, koji se našalio jednom prilikom podelivši zajedničku fotku uz reči: "Na ručku sa unucima".

Matija Drašković je prvi s leva, pored njega je Veljko, a zatim idu Simon i Luka, koji već deceniju živi u Americi.

Interesantno je da Elena nije želela da najmlađeg sina šalje u školu. Ona je smatrala da takva ustanova nije idealno mesto za obrazovanje jer dete ne bi trebalo da sedi u učionici, već da upoznaje svet oko sebe u prirodi i sopstvenom domu.

- Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela. Umesto da sedimo satima za stolom, naša učionica je zapravo svuda oko nas. U našoj štali, u šumi, uz vatru domorodačkih plamena i na čarobnim mestima širom sveta - napisala je dizajnerka nameštaja na svojim profilima na društvenim mrežama u opisu fotografije koju je postavila sa najmlađim naslednikom.

Elenin tadašnji suprug Jugoslav Karić složio se s njenom odlukom i takođe je delio njeno mišljenje. Očigledno je da ona misli da sina može da nauči mnogo korisnijim stvarima od onih u školi. Mnogi iz njenog okruženja začudili su se ovoj odluci s obzirom na to da je ona fakultetski obrazovana i da je normalna stvar svuda u svetu da dete pohađa školu.

Elenin sin traženi glumac

Sin Elene Karić i proslavljenog fudbalera Predraga Mijatovića bavi se glumom, a fakultet je završio u Njujorku. On je glumio u seriji "Selo gori, a baba se češlja", "Srpskom filmu", ostvarenju "Sjene", pozorišnom komadu "Beogradska trilogija" i drugim. 

Elena je jednog sina izgubila

Podsetimo, Elena Karaman Karić je, nažalost, jednog sina izgubila, on je bio rođen sa cerebralnom paralizom i preminuo je u 2009. u 14. godini života. On joj je bio dete iz braka sa slavnim fudbalerom Predragom Peđom Mijatovićem, sa kojim kasnije dobila sina Luku koji živi u Americi.

Elena Karić je jednog sina izgubila
Lepa i Srecna 

Borbe koje je godinama vodila ispričala je davne 1998. godine u intervjuu za magazin "Dama".

- Desilo mi se poslednje što sam mogla da pretpostavim, porođaj se iskomplikovao i moje dete se rodilo sa cerebralnom paralizom. Nikada nismo ni saznali šta se zapravo desilo. Koliko su lekari pogrešili, a koliko se sudbina poigrala sa nama, verovatno nikada nećemo saznati. Intimno mislim da je osnovni problem bio u tome što nisu našli za shodno da dete, koje je rođeno pet nedelja ranije, stave u inkubator, oslanjajući se na njegovu telesnu težinu. Kako sam ja proučila sve moguće medicinske leksikone i prošpartala sve svetske pedijatrijske klinike, ispostavilo se da lekari ne samo što odmah posle porođaja nisu odreagovali kako je trebalo, nego mu čak ni valbulu za hidrocefalos koji je naknadno dobio nisu ugradili na vreme. Kada je Andrea napunio osam meseci potvrdili su ono u šta sam ja odavno sumnjala - dijagnoza je bila cerebralna paraliza. Nisam morala da čekam da dete napuni osam meseci, da bih konstatovala da sa njim i te kako nešto nije u redu, jer možda ne umem što-šta, ali majka da budem definitivno znam - pričala je dizajnerka svojevremeno.

Bonus video:

Elena Karić obavila ritual za preminulog sina Instagram

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!