Novi dan, nova Kajli Džener drama, iako je zapravo reč o staroj temi sa bezbroj "nastavaka". Pogađate - ponovo se priča o njenim intervencijama na licu nakon što je emitovana nova epizoda rijalitija "Kardashians". 

Dženerova nije krila suze dok je govorila o kritikama koje je dobila nakon Pariske nedelje mode u januaru ove godine. Napomenula je da je tada rešila da se ne šminka mnogo, kao i da bi svejedno bilo negativnih reakcija pa da se više našminkala, govorili bi da "nosi previše šminke".

Podsetimo, Kajli je tada prošetala u providnoj toaleti crvenim tepihom, ali je pažnju ljudi ukralo njeno lice koje je izgledalo drugačije nego ranije. 

Kada se izuzmu filteri i Fotošop koji su najbolji prijatelji svim članicama Kardašijan/ Džener klana, primetno je da tekstura kože izgleda drugačije, a vidljive su i duboke bore na licu. Takođe, njene usne izgledale su "patkasto", zbog čega su se javili brojni slavni hirurzi koji su komentarisali da je njen novi izgled najverovatnije posledica filera i botoksa koje ubrizgava godinama. 

Kajli Džener na Nedelji mode.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Upravo su Kajli ovi komentari najviše pogodili, a dok je plakala sestri Kendal je rekla da je dobro da joj je nakon svega ostalo samopouzdanja, i da je uopšte mogla da se pogleda u ogledalo.

Objasnila je i svoj neobičan izgled tvrdnjom da je taj znak na licu imala od detinjstva. Ali... sve bi to bilo u redu da Kajli do sada nismo uhvatili u drugim lažima. 

Tako je čitavu karijeru izgradila na pričama da su za njene usne zaslužni olovka i karmin koje proizvodi njena kompanija, te je godinama "prodavala maglu" ljudima koji su panično kupovali njenu šminku ne bi li dobili pune usne bez filera.

Kasnije se ispostavilo da je Kajli radila filere od 17. godine, zbog čega se danas često može pročitati da "sa 25 izgleda kao da joj je 60".

No, to nije bio kraj. Isto je tvrdila da u grudima nema silikone, i godinama unazad napadala fanove koji su tvrdili da nakon dve trudnoće ne postoji šansa da joj grudi tako visoko "stoje". 

Kajli Džener tvrdi da ništa nije radila na sebi
Instagram.com/kyliejenner 

A onda je ponovo sama Kajli priznala da se kaje što je operisala grudi i da to ne bi savetovala svojoj ćerki. Da ne govorimo o drugim intervencijama poput povećanja zadnjice i slično... no, to se očigledno ne računa. 

I da se razumemo - svako ima pravo da radi sa svojim likom i telom šta želi, ali problem nastaje kada javnosti predstavljate laži kao istinu.

Uostalom, upravo se na paparaco fotografijama koje nisu "sređene" da odgovaraju njenoj instagram estetici može videti težina intervencija koje je njeno lice istrpelo, a da li je ovo nauk za Kajli da od sada ne laže o svom izgledu, ostaje samo da se nadamo.

Profimedia Kajli Džener u kreaciji sa glavom lava

Bonus video:

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice tiktok/kyliejenner

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!