Džastin Timberlejk je svojom pojavom zabrinuo mnoge fanove, a ovo je njegov prvi nastup nakon hapšenja. Nastupao je u Čikagu, a sada se društvenim mrežama širi snimak njegovog koncerta. Na kratkom snimku Džastin se kreće među publikom, i neko od obožavatelja ga je snimio izbliza.

Džastin TImberlejk  tiktok/mariettadaviz

Fanovi su zabrinuti: "Šta mu se dešava?"

Nakon snimka komentari su preplavili mreže. "Ovo je tužno jer mu se sve vidi u očima. Nadam se da će Džastin Timberlejk dobiti pomoć", u komentarima svi misle isto.

"Šta mu se događa?", "Na čemu je on?", "On je na nečemu, oči su sve rekle", "Ovo je stvarno tužno. Nadam se da će dobiti pomoć", "Ovo nije samo umor", "Ponašate se kao da je jedini koji je na nečemu. Gotovo svi dok nastupaju su pod uticajem nečega, bilo da je alkohol ili nešto drugo", "Oči širom otvorene", neki su od komentara.

Shutterstock/moviemaniacsDE, Shutterstock Džastin Timberlejk

Govorio o skandalu

Džastin se na tom koncertu osvrnuo na skandal koji mu se dogodio. "Bila je ovo teška nedelja. Prošli smo zajedno uspone i padove, ali vi ste ovde, ja sam ovde i ništa ne može promeniti ovaj trenutak. Znam da me je ponekad teško voleti, ali vi me nastavljate voleti i ja vam uzvraćam", rekao je.

Podsetimo, nakon haopšenja pevač se branio rečima da je "popio samo jedan martini" i odbio je alko-test čak tri puta.

BONUS VIDEO:

Bizarni video Britni Spirs Instagram

(MONDO/M.C.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!