Pevačica Rada Manojlović ne krije da najviše vremena provodi u rodnom Četerežu sa sestrom Majom, koja je od nedavno i njena menadžerka, ali i sa ocem Radetom.

Sada je on otkrio da mu je najteže bilo kada je Rada napustila rodnu kuću i otišla u Kragujevac da studira, a potom i šta joj je najviše zamerao kada je zakoračila na estradu.

"Meni su bili mnogo teški trenuci kada je iz kuće otišla u Kragujevac na fakultet pa posle godine dana druga. Za Beograd sam znao da je to veća stvar iz sela otići tamo i ostati normalan, ja sam prezadovoljan sa njima. Nisam samo bio podrška, ja nisam spavao pored nje. Kada je počinjala da peva svadbe i ispraćaje ovde i dođe ovde Vera Nešić ja sve snimam i prenosim Radmili kako treba i to je sve uticalo, ali ona je kvalitet i što peva pet hiljada pesama", rekao je Rade i otkrio šta je zamerao ćerki.

Rade Manojlović
Premijera printscreen 

" Kroz karijeru sam zamerao što nije vodila računa o novcu ne u smislu da ga potroši, nego koliko je zaradila i ko je šta uzeo. Terao sam je idi broji pare, ne bez razloga već zato što vidim da neko mazne malo lovu, a ona kaže “tata, ti znaš da ja ne brojim“ i rekao sam idi vidi koliko ima po sto evra. To joj zameram, ništa više ni momke, ni karijeru, ništa. Od kada je Maja postala menadžerka ne razmišljamo o tome šta je ko uradio, a dešavalo se i krađa i sve ostalo. Slažem se da sve pare idu u jednu kuću, ali volim što je na tatu troši pare i ne misli ništa".

Pogledajte Radinu porodičnu kuću u Četerežu pored koje je izgradila novu:

YouTube/Rada Manojlovic/printscreen scr

BONUS VIDEO:

"NEDOSTAJE MI TAJ MILAN, IMA U NJEMU ŽARA" Rada Manojlović izazvala lavinu reakcija: On se nećka, ali ubeđujem ga ja!  Kurir televizija

(Blic, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!