Zvezde i tračevi

Ceca promenila način života i otkrila šta je za nju najveće blago!

Izvor mondo.rs Izvor Kurir

Sve je izmenila, samo je teško bilo na OVO je naterati.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da promeni svoje životne navike i da se posveti zdravijem načinu života.

"Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim zdravije da živim! Jednostavno je došao trenutak. Posetila sam sjajnu divnu nutricionistkinju. Godinama se znamo preko zajedničkih prijatelja, te je ona uvek govorila: 'Dođi Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu', uvek sam nalazila izgovore da meni to ne treba. Smatrala sam da se zdravo hranim, a uz sve to postim svaki post. Ali smo sele, napravile plan želja i neophodnosti i uživam u tome", rekla je Ceca i dodala da je konačno ostavilal i cigarete, kao i da li vežba.

"Polako, pa nemam ja više dvadeset godina. Nisam pobornik vežbanja, na to me je teško naterati, ali sve se može kad se hoće. Ali neka o vežbanju govore rezultati, odnosno komplimenti kada ih budem dobijala, a ne da ja pričam o tome", rekla je ona.

Nedavno je brzi snimak na Instagram storiju, Anastasije Ražnatović otkrio i kako Ceca izgleda u bikiniju, nakon čega su usledili brojni pozirivni komentari, a Ceca je izjavila da kada je čovek ispunjen pozitivnom energijom onda i pozitivno zrači.

"Trudim se da kao što sam uvek bila svoja, da tako nastavim sada. Svako od nas ima različito merilo sreće, nekoga čini srećnim to što će uveče izaći u grad i doći ujutru u pet kući, a nekog to kada mu je srce ispunjeno ljubavlju i emocijom. Uz sve to bitno je da imate s kim da podelite sve to, a u mom slučaju imam da podelim sreću sa ljudima koji su srećni zbog mene. Danas je to bogatstvo. Moja porodica je uvek uz mene i da se međusobno podržavamo u svemu onom dobrom", istakla je Ceca.