BLISTA U TRUDNOĆI

POSLE SKANDALA VENČANJE, A USKORO STIŽE SIN! Trudna žena Nikole Rađena uhvaćena sa stomakom do zuba, isprobava venčanicu

Autor Branka Bajić

Nikola Rađen i Milica Ristić su se nedavno venčali i uskoro će dobiti sina, a pogledajte kako izgleda trudna pevačica.

Izvor: Instagram/milica_ristic/MN Press

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen nedavno se oženio s pevačicom Milicom Ristić, s kojom čeka sina, a povodom toga se oglasila i njegova bivša supruga Ana Kokić s kojom ima dve ćerke i s kojom je bio u braku pre nove izabranice. 

Milica i Nikola su se pre nekoliko meseci našli u centru skandala zbog nasilja u porodici, nakon čega su se zajedničkim saopštenjem oglasili, navodeći da nastavljaju zajednički život. Situacija se smirila i uskoro će postati roditelji, a trudna pevačica uhvaćena je u gradu u ženskom društvu, dok je isprobavala venčanicu

Iako se trude da privatan život drže dalje od javnosti, ekipa "Paparazzo lova" ih je pratila i uspela da uhvati buduću mamu, koja je taksijem stigla ispred jednog modog ateljea, a potom obavljala druge obaveze. Bila je u ležernom izdanju, a stomak se jasno vidi, iako ga je mesecima krila od javnosti. 

Nikoli će ovo biti treće dete, dok će Milica prvi put postati majka.

Pogledajte i kako je izgledalo venčanje Milice Ristić i Nikole Rađena u Hramu Svetog Save, u najužem krugu porodice i prijatelja:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!