Zvezde i tračevi

KONSTRAKTA NEPREPOZNATLJIVA! Isplivala fotka stara 20 godina - imala PLAVU KOSU, izgledala potpuno drugačije! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Pravi haos na mrežama napravila je stara fotke Ane Đurić Konstrakte koja je publiku širom sveta osvojila nastupom na Evroviziji.

Izvor: RTS1/Screenshot

Ana Đurić Konstrakta osvojila je publiku širom sveta kada je predstavljala Srbiju na Evroviziji i pesmom "In Corpore Sano" zaludela sve.

Stihove numere koja je osvojila 5. mesto publika i danas pevuši, skidajući koreografiju koju je pevačica izvodila na sceni. Konstrakta je postala planetarno poznata, a njena crna kosa, šiške i crveni karmin postali su njen zaštitni znak. Na društvenim mrežama se sada pojavila fotka na kojoj se vidi kako je pevačica izgledala kada je bila mlađa.

Suprotno onome danas, Konstrakta je bila  plavuša, nije imala ni šiške i nosila je obrve kakve su tada bile in - tanke, kao nacrtane. Dok mnogi misle da se nije promenila, postoje i neki koji smatraju da ne liči toliko na sebe jer su navikli na njenu upečatljivu frizuru i prepoznatljiv imidž.

 Pogledajte i kako je izgledala na Evroviziji:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!