Zvezde i tračevi

ZA NEKOLIKO DANA LEGNE JOJ ZA AUTO! Otkriveno koliko novca Dalila zarađuje od mreža - ništa ne radi, a lova PLJUŠTI!

Autor Branka Bajić

Dalila Dragojević je u samom vrhu liste rekordera po zaradi na TikToku u regionu, kako je navedeo jedan korisnik na ovoj mreži.

Izvor: Instagram/dalila_dragojevic_official

Bivša učesnica Zadruge, Dalila Dragojević, posle rijalitija je postala televizijska voditeljka, a osim toga zarađuje i od društvenih mreža, naročito od TikToka. Na ovoj mreži se pojavio snimak na kojem je objašnjeno koliko Dalila navodno zarađuje od ovog vida reklamiranja, pa je navedeno da je za samo nekoliko dana zaradila 6.500 evra i da se nalazi na drugom mestu liste rekordera po zaradi u regionu.

Dalila se i kroz rijaliti, a i van njega, često hvalila zaradom i luksuznim životom, a nedavno je priznala da joj je najveća greška što je ikada bila učesnik rijalitija. S obzirom na to da je pet godina braka provela u braku sa Dejanom Dragojevićem, od kojeg i dalje nije zvanično razvedena, morala je nastaviti samostalan život, a istakla je da joj to uopšte nije bilo lako.

Tiktoker je objasnio kako korisnici kupuju "koinse" pravim novcem, a zatim poznatim ličnostima poklanjaju emotikone, od kojih svaki ima svoju vrednost, a među njima je i Dalila Dragojević. Osim svega navedenog, nedavno je odlučila i da promeni imidž, pa se vratila svojoj prirodnoj boji kose posle plave. 

(MONDO/Kurir)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!