SMRŠALA 50 KILOGRAMA I VRATILA SE NA SCENU: Ana Nikolić otkrila kako je uspela - izbacila samo 2 namirnice, evo šta jede

Ana Nikolić je drastično promenila izgled dijetom koje se pridržavala, a bila je deblja čak pedeset kilograma - ovo je njen jelovnik.

MONDO/Stefan Stojanović Ana Nikolić

Ana Nikolić, koja je otkrila kako je zaradila prvi novac - a nije pevanje, uspela je disciplinovanim ponašanjem i regulisanom ishranom da izgubi čak 50 kilograma, a otkrila je i svoju tajnu mršavljenja, odnosno koje namirnice konzumira i koje izbegava ili uopšte ne uvrštava u jelovnik.

"Moja tajna kako sam smršala? Nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnju rutinu. Čim ustanem pijem dve čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu s barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo brašno), držim se unosa kalorija od 1000 kcal do 1200 kcal", objasnila je Ana.

"Slatkiša sam se odrekla skroz. Mesa, takođe, sem ribe. Ako mi bas padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe", istakla je pevačica.

"Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Ako ogladnim, u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano, to bolje. Pijem 2 do 3 litre vode dnevno. Nekad i 4", ispričala je Ana Nikolić.

Za doručak jede: 2 jajeta na oko uz jedan paradajz, jogurt sa pahuljicama i voće (komad), kajsija/trešnje sa jogurtom

Za ručak: supa od brokolija, pržene paprike sa rižom, losos i spanać, pečurke sa lukom i belo meso, zelena salata sa tunjevinom/škampima, zelje sa ribom

Za večeru: jogurt i voće

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Alo)