Zvezde i tračevi

ĐOKOVIĆI SLAVE! Mali Aleksandar s leptir-mašnom i hit torta, a Saškina mama sve oborila s nogu

Autor Anja Konstantinović

Saška Veselinov i Đorđe Đoković proslavili su prvi rođendan naslednika Aleksandra.

Izvor: Instagram/screenshot/saskaveselinov

Brat najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Đorđe Đoković uživa u ljubavi sa suprugom Saškom Veselinov koja mu je sudbonosno "da" izgovorila u Crkvi Svetog Marka. Mladi par je čin venčanja sve do poslednjeg trenutka krio od javnosti, ali i od svojih zvanica, jer gosti do poslednjeg trenutka nisu znali gde će se venčanje dogoditi. Nakon crkvenog venčanja organizovali su i građansko u jednom rizortu u Crnoj Gori. 

Ubrzo je na svet stigao i sin Aleksandar kog su ponosni roditelji nedavno krstili, a sada i proslavili prvi rođendan. Ponosna mama se pohvalila na društvenim mrežama i otkrila deo slavlja.

Bračni par je sa najbližima u Dubaiju obeležio najlepši dan - "Sine naš, srećan ti prvi rođendan. Mama i tata te vole najviše na celom svetu", napisala je Saška na Instagramu.

Na fotografiji se vidi elegantno odelce malog Aleksandra sa sve leptir-mašnom koja je upotpunila crno beku kombinaciju, ali i "baby boss" torta.

Na proslavi je bila i njena majka, koja je izgledom sve oduševila, a saška je više puta navela da joj je najveća podrška u životu: "Kad unuk i baba slave istog dana. Srećan ti rođendan mami. Najbolja si", napisala je Đokovićeva snajka i otkrila da mama i sin slave istog datuma rođendan.

Saška je jednom prilikom otkrila zanimljivu priču o kumu koji je svešteno lice i koji je venčao nju i Đorđa Đokovića.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!