UDOVICA OTKRILA VELIKU ŽELJU PREDRAGA TOZOVCA! Njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon pevačeve smrti

Udovica legendarnog Predraga Živkovića Tozovca pojavila se prvi put u javnosti nakon pevačeve smrti i otkrila koja je bila njegova velika želja.

Instagram/astrolog_biljanaaa

Predrag Živković Tozovac napustio nas je 6. aprila 2021. godine, samo godinu dana nakon što je izgovorio sudbonosno "da" izabranici Emiliji Mimi Živkojić posle 40 godina ljubavi i zajedničkog života. U znak sećanja na legende narodne muzike, Usniju Redžepovu i Tozovca organizovan je koncert "Zvezde među zvezdama".

Među mnogobrojnim gostima našla se i supruga pokojnog pevača, Emilija Mima Živković, kojoj je ovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon njegove smrti. Nakon što je zauzela svoje mesto u koncertnoj dovrani, Dragiša Golubović koji je i organizator ovog događaja, prišao je i pozdravio Emiliju.

Ona je za domaće medije otkrila kakve uspomene budi i šta za nju predstavlja ovaj događaj - "Pre svega mi znači to što se mog Dragana sećaju, što mladi ljudi pevaju njegove pesme i to što je sve što seća na Tozovca lepo i dobro. Ovo je bila njegova želja, on je imao običaj da govori za sve što je stvorio: 'Pevaće to neki mladi, novi klinci'", otkrila je ona.

This browser does not support the video element.

Emilija Živković  Kurir

Koncert "Zvezde među zvezdama" organizuju SEMUS, Centar za kulturu "Vlada Divljan", "Sokoj" i "Organizacija za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora". Već na jesen u oktobru, oni pripremaju koncerte posvećene Merimi Njegomir i Predragu Cunetu Gojkoviću, kao i Vasiliji Radojčić i Šabanu Šauliću u novembru.

BONUS VIDEO:  

This browser does not support the video element.

"TOZOVAC JE BIO SRPSKI FRENK SINATRA!"  Kurir TV

 (Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!