MUVA 27 GODINA MLAĐEG, A BILA MU SA BRATOM? Nakon veze sa Beograđankom, Demi Mur bacila oko na "piletinu"

Demi Mur je uhvaćena dok "očijuka" i flertuje sa pevačem Džoom Džonasom, koji je "samo" 27 godina mlađi od nje.

Instagram printscreen / demimoore

Demi Mur, koja još uvek boravi u Kanu, nedavno je uslikana u veoma zanimljivoj situaciji sa pevačem Džoom Džonasom.

Njih dvoje su sve vreme ćaskali, a glumica nije skidala osmeh sa lica. Kako su izvori sa lica mesta rekli, Mur i Džonas su sve vreme flertovali, zbog čega su mnogi ubeđeni da ih veže nešto više od prijateljstva.

No, sa druge strane, drugi insajderi tvrde da su oni samo prijatelji, i da su se spojili zahvaljujući zajedničkim poznanicima.

Interesantno je da su Demi Mur u prošlosti povezivali i sa Džoovim rođenim bratom, Nikom Džonasom koji je danas u srećnom braku sa lepom bivšom misicom Prijankom Čoprom. Šuškalo se tada da se desila ljubav kao i da ih je upoznala njena ćerka Rumer Vilis.

No, te priče su uminule veoma brzo, a zamenile su ih glasine o navodnoj vezi sa Beograđankom Mašom Mandžukom, inače stilistkinjom slavnih.

Kako se tada pisalo, Demi je nakon okončanja toksičnog braka sa Eštonom Kučerom utehu pronašla u dugogodišnjoj asistentkinji koja je i živela na njenom imanju. 

Navodno su bile toliko bliske da su delile i krevet, ali naravno, ova nagađanja nikada nisu bila potvrđena. Koliko je priča otišla daleko svedoči i to što je Mašinu ćerku navodno usvojila i Demi, te su o njoj zajedno brinule.

Ryan Miller / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Doduše, one zaista jesu viđene u više navrata zajedno, a glumica je upravo nosila devojčicu koju je poznata Beograđanka dobila sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom.

U isti mah, na Mašinom profilu mogu se naći i Demine ćerke, kao i čestitke i nežne reči koje im umetnica posvećuje za svaku bitnu priliku.

Inače, "potvrda" veze bila je fotografija koju je Maša okačila na svoj profil. Povod je bio rođendan Murove, te je na Instagram postavila fotografiju na kojoj je glumica sa njenom ćerkom uz reči: "Srećan rođendan tebi, prelepi anđele. Tako sam zahvalna na 9 godina sa tobom". Na kraju su bili i emodžiji bebe, srca, duge i ruku koje se mole.

Nakon ove objave, priče o vezi glumice i srpske umetnice svakodnevno su punile naslovnice tabloida, a do dana današnjeg nije poznato da li su zaista bile u emotivnom odnosu ili ih samo vezuje čvrsto prijateljstvo.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Razlika u godinama  tiktok/demilucymay_

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!