PRVO OGLAŠAVANJE JELENE KARLEUŠE! Pevačica reagovala posle drame s Tošićem - "Biće bolje, mora"

Jelena Karleuša reagovala povodom natpisa da je policija reagovala zbog dešavanja u porodičnom domu

Damir Dervisagic/Kurir

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj mreži Instagram, nakon što je otkriveno da je rano jutros prijavila supruga Duška Tošića da ju je napao.

"U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kom se nalazimo", napisala je Jelena Karleuša u Instagram storiju i nastavila:

Instagram/ karleusastar 

"Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima".

Kurir je objavio da je policija rano jutros po prijavi Jelene Karleuše odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, a Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša glasa  Kurir