Zvezde i tračevi

SIN BOSANSKOG POLITIČARA POKAZAO MUŽA! Deen pevao na Evroviziji, pa se u potpunosti povukao sa scene

Autor Katarina Bojović

Ovako sada izgleda Fuad Backović, poznatiji kao Deen.

Izvor: Yutube/ delinquent1011

Pevač Fuad Backović, zvani Deen, koji je Bosnu i Hercegovinu predstavljao na Pesmi za Evroviziju, napustio je estradu i Balkan i već nekoliko godina živi i radi u Americi.

Nekadašnji član benda "Seven up" šokirao je sve kada je objavio da se zbog ljubavi sa muškarcem preselio na drugi kontinent. On danas živi sa svojim partnerom u vili sa bazenom u elitnom delu Los Anđelesa, te ne Instagramu neretko deli fotografije, a sudeći po njegovim objavama živi na visokoj nozi.

Muzičku industriju je u potpunosti napustio. Upisao je fakultet modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu, koji je i završio, a danas živi i zarađuje kao stilista a venčanja. On se nedavno oglasio za medije i progovorio o svom životu posle mnogo godina u ilegali.

"Odlučio sam da se povučem sa muzičke scene jer me vise ništa nije tu fasciniralo i držao. Ja sam u Milanu studirao, moda je moja velika ljubav, onda sam samo dobio poziv i zelenu kartu i odlučio da promenim život iz korena. Dakle tako sam se doselio u Ameriku a ne na način na koji mnogi misle i pišu. Meni je ovde lepo, srećan sam i ne nameravam da se vraćam na muzičku scenu", rekao je on.

Podsetimo, pevačev otac je bosansko-hercegovački političar Zaim Backović, međutim Deen je svojevremeno rekao da zbog toga nije imao privilegije na javnoj sceni.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ K.B.)